Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Listové těsto

Přidat příspěvek
dolly
dolly

22. 01. 2012, 17:06

 

Cituji:

Mohl/a by jste mi prosím zaslat recept na to jogurtové těsto.Děkuji

Cituji:

Jak krájet, nebo vůbec ,upect těsto tak ,aby se mi při krájení neloupalo?

Myslím, že u tohoto těsta to nejde. já dělám jogurtové těsto to se tak neloupe.

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

27. 02. 2011, 10:31

Z listového těsta - používám hotové chlazené z Lidlu (zatím nejlepší, k jakému jsem se kdy dopracovala), které nádherně lístkuje, ale je hodně křehké...

Cituji:

Nevím,jaké těsto máte na mysli?Záviny krájím ještě horké,na jiné těsto zase používám nůž namočený do teplé vody...je víc možností.

 

Odpovědět

tepito
tepito

24. 02. 2011, 07:48

Nevím,jaké těsto máte na mysli?Záviny krájím ještě horké,na jiné těsto zase používám nůž namočený do teplé vody...je víc možností.

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

21. 02. 2011, 18:32

Já ho zásadně krájím dlouhým tenkým pilkovým dortovým nožem a velmi zlehýnka, abych ho nestlačila. Jen tak zůstane a nerozpadá se..., resp. neloupe se.

Odpovědět

kajinek
kajinek

21. 02. 2011, 12:28

 

Cituji:

Jak krájet, nebo vůbec ,upect těsto tak ,aby se mi při krájení neloupalo?

Myslím, že u tohoto těsta to nejde. já dělám jogurtové těsto to se tak neloupe.

Odpovědět

dolly
dolly

19. 02. 2011, 23:30

Jak krájet, nebo vůbec ,upect těsto tak ,aby se mi při krájení neloupalo?

Odpovědět