Hovězí oháňka na zelenině

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
3h 0min

Celkový čas

3h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Oháňku nakrájíme podle obratlů a osmažíme ji ze všech stran na oleji. Poté vyjmeme.
Do výpeku z masa dáme na jemno nakrájenou zeleninu - mrkev, cibuli a celer. Osmažíme dozlatova, poté přilijeme víno.
Po odpaření vína vrátíme maso a zalijeme 500 ml vody. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a necháme probublávat 1,5 hodiny.
Osolíme, opepříme a přidáme rajčata.
Dusíme další 1,5 hodiny.

Tip k receptu

Podáváme s těstovinami.

přidejte na:
sonizna

20. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

Svetlana 20. 01. 2016, 10:29

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
trochu naročnejšie ale dobre jedlo

palino 24. 02. 2017, 11:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné

majka 28. 08. 2019, 20:24

Přidat komentář