Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci červený olej

Zlatá kuřecí polévka

Zlatá kuřecí polévka

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

10 dkg nudliček z kuřecích prsou, 6 dkg pórku nakrájeného na nudličky, 1/2 balení rýžových nudlí (Vermicelli), špetka soli, glutaman (aji moto), 3 lžíce červeného oleje, 4 lžíce oleje na osmažení masa, 1,5 cl Shao-sing

V kastrolu nebo v hluboké pánvi (woku) rozpálíme asi čtyři lžíce oleje, když se z něho začne kouřit přidáme nudličky kuřecího masa a vidličkou rychle mícháme, aby se maso oddělilo, maso opékáme na prudkém ohni za stálého míchání do zlatova. Když u...

Jarní závitek

Jarní závitek

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

30 g kuřecího vařeného masa, 30 g pórku, 30 g papriky (kapie), 30 g cibule, 30 g čínských hub (ucho jidášovo), 30 g bambusových výhonků, 1/4 lžičky čerstvého strouhaného zázvoru, 1 troška glutamanu sodného /Ajimoto/, 1a1/2 lžíce sójové omáčky, 1a1/2 lžíce Shao-sing (rýžové víno), 1a1/2 lžíce Rýžového octu, 1 lžíce červeného oleje, 1 rýžový papír kulatý

Kuře, pórek, cibuli, kapii, houby a bambus nakrájíme na nudličky, pak je překrájíme na drobné kostičky a nakonec vše rozsekáme na jemnou kaši. Přendáme do misky a dochutíme zázvorem, sojovou omáčkou, rýžovým vínem a přidáme špetku Aji-Mota, dobře ...