Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Cinzano

Becherive

Becherive

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

2 cl Becherovky, 2 cl Cinzana, 4 cl pomerančového džusu, 2 cl Grenadiny, sklenka ledu

Do sklenky s ledem nalijeme Becherovku, Cinzano, Grenadinu a dolijeme džusem.

Betini

Betini

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

6 cl Becherovky, 2 cl vermutu dry, sklenka ledu, plátek citrónu

Do sklenky s ledem nalijeme becherovku a vermut. Ozdobíme plátkem citronu.

Rosa

Rosa

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

5 cl vermutu dry, 3 cl whisky, 2 kapky Fernetu, sklenka ledu

Do sklenky s ledem nalijeme vermut, whisky a pár kapek fernetu. Promícháme a podáváme.

Iceberg

Iceberg

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 cl vodky, sklenka jablkového džusu, 2 cl vermutu rosso, sklenka ledu

Do sklenky s ledem nalijeme vodku, vermut a dolijeme džusem.

Bronx

Bronx

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 cl Ginu, 2 cl vermutu rosso, 2 cl pomerančového džusu, sklenka ledu

Do sklenky plné ledu nalijeme gin, vermut a džus. Promícháme a podáváme.

Universal

Universal

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

2 cl vodky, 2 cl koňaku, 2 cl Cinzana dry, sklenka ledu

Do sklenky s ledem nalijeme vodku, koňak a cizano. Promícháme a podáváme.

Californian

Californian

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

5 cl vermutu roso, 3 cl whisky, 8 cl pomerančového džusu, sklenka ledu

Do sklenky s ledem nalijeme vermut, whisky a džus. Promícháme a zdobíme plátkem pomeranče.

Manhattan perfekt

Manhattan perfekt

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 cl whisky, 1 cl vermutu rosso, 1 cl vermutu dry, plátek citrónu na ozdobu

Do skleničky nalijeme whisky a pak vermuty. Krátce promícháme a ozdobíme citrónem nebo pomerančem.

Manhattan perfekt

Manhattan perfekt

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 cl whisky, 1 cl vermutu rosso, 1 cl vermutu dry, plátek citrónu na ozdobu

Do skleničky nalijeme whisky a pak vermuty. Krátce promícháme a ozdobíme citrónem nebo pomerančem.

Americano

Americano

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

2 cl Campari, 2 cl vermutu rosso, 6 cl minerálky , plátek pomeranče

Do skleničky nalijeme nejdříve campari a pak opatrně vermut. Dolijeme sodovkou a ozdobíme plátkem pomeranče.

Tequini

Tequini

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 cl Tequily, 2 cl vermutu roso, 1 sklenka ledu

Do sklenky s ledem nalijeme tequilu a vermut. Promícháme a ozdobíme třešničkou.

Suchý vánek

Suchý vánek

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

30 ml ginu, 20 ml Cinzana Extra Dry, kostky ledu, plátek limety na ozdobu, jahodová šťáva na ozdobu, 1 lžička citrónové šťávy

Kostky ledu rozdrtíme a dáme do sklenice. Gin promícháme s Cinzanem, citrónovou šťávou a vlijeme do sklenice. Rozdrcený led polijeme šťávou a ozdobíme plátkem limety.

Sladký polibek

Sladký polibek

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

30 ml Cinzana, 30 ml vodky, 30 ml 50 % ananasového džusu, 30 ml 50 % pomerančového džusu, 30 ml 50% jahodového džusu

Všechny ingredience by měly být dobře vychlazené. Cinzano, vodku, pomerančový, jahodový a ananasový džus dobře promícháme a vlijeme do sklenic. Ozdobíme dle vlastního uvážení.

Zelený aperitiv

Zelený aperitiv

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

50 ml Cinzana Extra Dry, 40 ml kiwi limonády, 2 lžičky citrónové šťávy, 2 lžička třtinového cukru

Všechny ingredience by měly být dobřé vychlazené. Cinzano, limonádu, citrónovou šťávu a cukr důkladně promícháme, aby se cukr rozpustil.

Houbový krém s hlívou ústřičnou, portobello a lesními houbami

Houbový krém s hlívou ústřičnou, portobello a lesními houbami

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

100 g hlívy ústřičné (očištěné a nakrájené na tenké plátky), 3 velké houby portobello, 3 druhy čerstvě nasbíraných lesních hub, olivový olej, 150g másla, 1l 21% smetany, 3 velké panáky sladkého vermutu, 1/2 l vody, troška čerstvého tymiánu, sůl a pepř dle potřeby

Na rozpálenou pánev dáme olivový olej, portobello a hlívu ústřičnou, orestujeme, přidáme sůl, pepř a sladký vermut. Necháme vyvařit alkohol a přidáme smetanu, vodu, čerstvý tymián, máslo a necháme povařit. Těsně před dokončením polévky přidáme čer...

Vodkatini

Vodkatini

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 cl vodky, 2 cl vermutu dry, plátek pomeranče, sklenka ledu

Do šejkru nasypeme led a na něj nalijeme vodku a vermut. Důkladně protřepeme a nalijeme do skleničky. Ozdobíme plátkem pomeranče.