Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Hovězí ve vlastní štávě

Balatonské hovězí

Balatonské hovězí

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 konzerva hovězího ve vlastní štávě, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 4 ks vajec, strouhanka, troška mléka, sůl, pepř, petrželka

Na lžici tuku nebo tuku z konzervy zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nadrobno rozsekané maso z konzervy, v mléce namočené 2 lžíce strouhanky, česnek rozetřený se solí, 2 lžíce nakrájené petželové natě a dochutíme pepřem. Podusíme 15-20 m...

Ostrá směs na topinky

Ostrá směs na topinky

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

75 dkg rajčat, 1 kg paprik, 6 cibulí, 150 ml slunečnicového oleje, 2 hlávky česneku, 6 feferonek, 1/2 balení Deka, 1/2 balení mletého černého pepře, 1 konzerva hovězího ve vlastní štávě, 1 konzerva Vepřového ve vlastní šťávě

Rajčata spaříme a oloupeme. Očistíme papriky, feferonky, oloupeme cibule a česnek. Zeleninu si nakrájíme na menší kusy a pomeleme na mlýnku na maso. Nakladač Deko prosijeme. Masové konzervy rozehřejeme a rozmačkáme. Pomletou zeleninu si dáme do k...

Pikantní směs na topinky

Pikantní směs na topinky

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 konzerva hovězího ve vlastní štávě, 1 sklenka kečupu, 1 cibule, 1 zelená kapie, 1 lžíce sádla, 3 sterilované okurky, 1 lžička mleté papriky

V hlubší pánvi osmahneme na jemno nakrájenou cibuli na lžíci sádla. Dále přidáme sladkou papriku, hovězí konzervu, sůl a pepř. Chvíli podusíme. Nakonec přidáme sterilizované okurky nakrájené na kostičky, zelenou papriku nakrájenou na tenké proužky...

Výborná směs na tousty

Výborná směs na tousty

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

2 kg paprik , 1 kg rajčat, 5 cibulí, 1-2 paličky česneku, 1 konzerva hovězího ve vlastní štávě, 1 konzerva drůbežího Luncheon Meatu, 200 ml octa, 150 g cukru krupice, 2 lžíce soli, 150 ml olivového oleje

Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky, dáme do velkého hrnce, osolíme, přidáme cukr a ocet a pod poklicí chvíli dusíme doměkka. Když je zelenina podušená, přidáme hovězí konzervu, všechno krátce promixujeme ponorným mixérem, přidáme lančmít, ...

Zapékané špagety v domácí omáčce

Zapékané špagety v domácí omáčce

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

2 cibule, 0,5 kg paprik, 0,5 kg rajčat, 2 lžíce sádla, 1 špagety, 1 konzerva hovězího ve vlastní štávě, 20 dkg Eidamu, 1 lžíce soli, 1 lžička pepře, 2 lžíce strouhanky, 1 lžíce majoránky, 1 hrst hub

Špagety uvaříme v osolené vodě do poloměkka - asi 5 minut. Mezitím na sádle zpěníme cibuli, přidáme nakrájené papriky, rajčata, houby a hovězí konzervu. Osolíme, opepříme a podusíme, nakonec přidáme majoránku. Uvařené špagety smícháme s maso-zelen...