Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Kalvados

Zákeřná becherovka

Zákeřná becherovka

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

50 ml becherovky, 50 ml kalvadosu, 10 kostek ledu

Všechny ingredience by měly být dobře vychlazené. Do sklenice vlijeme becherovku a kalvádos. Zlehka promícháme, přidáme led a podáváme.

Flambované vepřové karé

Flambované vepřové karé

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

700 g vepřového karé, sůl a pepř dle chuti, 1 lžíce sušeného rozmarýnu, 3 lžíce slunečnicového oleje, 2 cibule, 2 velká kyselejší jablka, 4 lžíce Kalvadosu, 250 ml smetany ke šlehání

Vepřové kafé nejprve očistíme. Maso pak ze všech stran osolíme a opepříme podle chuti a obalíme v rozmarýnu. Ve velké pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a ochucené vepřové karé na něm ze všech stran zprudka opečeme. Potom snížíme intenzitu ohně a za ...