Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Kofola

Bůček pečený na kofole

Bůček pečený na kofole

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

2 kg bůčku, 2 l Kofoly, 40 g malin, 1 g kardamomu, 1 g anýzu, 1 g badyánu, 1 g koriandru, 3 g skořice (celé), 5 g pomerančové kůry, 100 g mrkve, 100 g kořenové petržele, 2 g soli, 1 g pepř bílý celý, Petrželové pyré: 1500 g kořenové petržele, 500 g másla, sůl a pepř dle chuti, 200 g baby hrášku, 200 g mrkve, 200 g ředkve

Nakrojíme kůži bůčku na diamanty a orestujeme na grilu. Dáme do nálevu se všemi ingrediencemi a v gastro-nádobě pod alobalem pečeme cca 2,5 hodin na 135°C. Potom sundáme alobal a pečeme další půl hodiny. Výpek přecedíme a zredukujeme. Turbo tyčov...

Černá vdova

Černá vdova

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

50 ml rumu, 50 ml červeného vína, 100 ml Kofoly, 1 plátek citrónu, 5 kostek ledu

Všechny ingredience by měly být vychlazené. Do sklenice vlijeme rum, víno a Kofolu. Promícháme, přidáme led a plátek citrónu.

Perníková buchta z kofoly

Perníková buchta z kofoly

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

350 g hladké mouky, 300 g cukru krupice, 2 vejce, 2 lžíce rostlinného oleje, 2 lžíce kakaa, 1 balení kypřícího prášku do pečiva, 1 balení kypřícího prášku do perníku, 300 ml Kofoly

Všechny suroviny promícháme v míse. Přidáme Kofolu a ještě jednou důkladně zamícháme. Umíchané těsto nalijeme do hlubšího vymazaného plechu.Pečeme asi 20-30 minut při teplotě 180°C.