Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Limonáda

Bílé víno trochu jinak

Bílé víno trochu jinak

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

50 ml bílého vína, 30 ml kiwi limonády, 1 lžička lipového medu, 2 lžičky citrónové šťávy, 2 g kandované třešně na ozdobu

Všechny ingredience by měly být dobře vychlazené. Víno, limonádu, med a citrónovou šťávu dobře promícháme. Vlijeme do sklenice a vhodíme třešně na ozdobu.

Kuře na limonádě

Kuře na limonádě

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kuře, 5 dcl limonády, 3 lžíce Worcesterské (Worcesterové) omáčky, 1 cibuli, 4 stroužky česneku, 1 lžíci koření na kuře, 1 lžičku soli

Omyté, nasolené a okořeněné kuře dáme do pekáče. Přidáme rozmačkaný česnek a nakrájenou cibuli na měsíčky. Zakapeme Worcesterovou omáčkou, posolíme a zalijeme půl litrem limonády. Pečeme v troubě do zlatova.

Nápoj z broskví, manga a meruněk

Nápoj z broskví, manga a meruněk

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 zralé mango, 1 zralá broskev, 2 velké zralé meruňky, 500 ml zázvorové limonády, lístky čerstvé máty peprné na ozdobu

Mango oloupeme, dužinu odkrojíme od pecky, nasekáme nahrubo a vložíme do mixéru. Broskev a meruňky zalijeme vroucí vodou a necháme zhruba půl minuty odstát. Scedíme a propláchneme pod tekoucí vodou. Ovoce oloupeme. Dužinu nasekáme nahrubo, odstran...

Oranžová buchta

Oranžová buchta

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

Těsto: 400 g polohrubé mouky, 200 g cukru krupice, 3 vejce, 1 sáček kypřícího prášku do pečiva, 10 lžic oleje, 330 ml oranžové limonády (Mirinda, Fanta), Poleva: 100 g čokolády na vaření, 1 lžíce 100% ztuženého pokrmového tuku, cukrářské zdobení

Mouku, cukr, vejce, kypřící prášek a limonádu smícháme dohromady. Dobře promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme při teplotě 180 C asi 20 minut. Po upečení buchtu polijeme čokoládou, kterou jsme rozpustili se 100 % tukem a posype...

Zelený aperitiv

Zelený aperitiv

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

50 ml Cinzana Extra Dry, 40 ml kiwi limonády, 2 lžičky citrónové šťávy, 2 lžička třtinového cukru

Všechny ingredience by měly být dobřé vychlazené. Cinzano, limonádu, citrónovou šťávu a cukr důkladně promícháme, aby se cukr rozpustil.