Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Luncheon meat

Domácí hamburgry

Domácí hamburgry

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

10 ks housek, 1 cibule, 1 lžíce polotučné hořčice, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce tatarské omáčky, 1 konzerva Luncheon Meat, 5 plátek taveného sýru, 5 listů pekingského zelí, 2 sterilované okurky

Konzervu lančmítu rozdělíme na 10 stejných plátků, které opečeme na pánvi. Mezitím si nakrojíme housky, které lehce orosíme vodou a rozehřejeme v mikrovlnné troubě. Potom jen namažeme obě strany housky troškou hořcice, kečupu a tatarky. Dále na je...

Zapečené brambory se šlehačkou

Zapečené brambory se šlehačkou

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 konzerva Luncheon Meat (lančmítu), 1 kg vařených brambor, 400 ml smetany do omáčky, 3 lžičky grilovacího koření, 3 lžičky kmínu, 1 lžička sádla

Uvařené a oloupané brambory krájíme na plátky a naskládáme na dno menšího pekáčku, který vymažeme sádlem. Tuto vrstvu brambor posypeme kmínem a na ni naskládáme plátky lančmítu (1/2 konzervy) a ty posypeme grilovacím kořením. Vrstvy ještě jednou v...

Lančmít zapečený s eidamem

Lančmít zapečený s eidamem

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky Luncheon Meatu, 4 plátky Eidamu (Edam), 5 lžic másla, 50 g slaniny, 2 lžičky mleté sladké papriky, 1 lžíce nadrobno nasekané petrželové natě

Pekáček vymažeme máslem, poklademe plátky slaniny, na ni urovnáme vedle sebe plátky lančmítu. Na každý plátek lančmítu položíme plátek sýra a dáme zapéct. Podáváme s pečivem, při podávání posypeme mletou sladkou paprikou a petrželovou natí.

Brambory s lančmítem a jogurtem

Brambory s lančmítem a jogurtem

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 konzerva Lančmítu, 500 g brambor vařených ve slupce, 1 bílý jogurt, 2 stroužky česneku, 2 lžíce másla, 1 lžička sladké papriky, 1 lžíce nasekané petrželové natě, sůl

Lančmít nakrájíme na kolečka. Brambory nakrájíme na plátky, polovinu urovnáme na dno máslem vymazané zapékací misky a osolíme. Pokryjeme Lančmítem, který potřeme česnekem utřeným s mletou sladkou paprikou a překryjeme zbytkem brambor a znovu osolí...

Zapečená bramborová kaše s lunchmeatem

Zapečená bramborová kaše s lunchmeatem

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 konzerva Luncheon Meatu, 3 ks cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce másla, špetka tymiánu, 1 šálek hovězího bujónu, 2 lžíce strouhaného Ementálu, špetka soli, 500 g brambor, troška másla, troška mléka

Bramborovou kaši připravíme obvyklým způsobem. Lunchmeat nakrájíme na větší kousky, oloupanou cibuli na kolečka, vše podusíme na másle, přidáme protlak, znovu krátce podusíme, okořeníme, osolíme, zalijeme vývarem z masoxu a povaříme. Zapékací mísu...

Rychlý guláš z lančmítu

Rychlý guláš z lančmítu

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 konzerva Luncheon Meatu (450g), 150 g hub, 2 cibule, 2 sterilované okurky, kečup, troška oleje, chilli koření, mletá paprika, sůl, pepř

Nakrájené houby osmahneme na 2 lžících oleje nebo tuku, podlijeme asi 4 lžícemi vody, osolíme a podusíme doměkka. Lančmít nakrájíme na hranolky nebo větší kostky. Na tuku z konzervy zpěníme lžičku sladké papriky, 1/2 lžičky chilli koření a nakráje...

Lečo s lančmítem a houbami

Lečo s lančmítem a houbami

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g hub, 0,5 kg rajčat, 0,5 kg paprik, 1 ks cibule, špetka pepře, špetka soli, 4 lžíce olivového oleje, 1 konzerva Luncheon Meatu (lančmítu)

Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme. Olej rozpálíme v hrnci, dáme orestovat cibulku. Když je orestovaná, přidáme na nudličky nakrájené papriky, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Když jsou papriky napůl měkké, přidáme na kostičky nakrájená r...

Výborná směs na tousty

Výborná směs na tousty

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

2 kg paprik , 1 kg rajčat, 5 cibulí, 1-2 paličky česneku, 1 konzerva hovězího ve vlastní štávě, 1 konzerva drůbežího Luncheon Meatu, 200 ml octa, 150 g cukru krupice, 2 lžíce soli, 150 ml olivového oleje

Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky, dáme do velkého hrnce, osolíme, přidáme cukr a ocet a pod poklicí chvíli dusíme doměkka. Když je zelenina podušená, přidáme hovězí konzervu, všechno krátce promixujeme ponorným mixérem, přidáme lančmít, ...

Pikantní lančmít s nivou

Pikantní lančmít s nivou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 celá konzerva Luncheon Meatu nebo 8 plátků (0,5cm), 150 g Nivy, 5 stroužků česneku, špetka majoránky, hořčice, olej na vymazání

Vyklopíme lančmít a nakrájíme na kolečka, česnek oloupeme a utřeme, nivu nastrouháme. Natrháme si 4 kusy alobalu velké tak, aby se do nich dal lančmít zabalit, vymastíme je, potom do nastrouhané nivy vmícháme česnek, majoránku a plátky lančmítu po...

Hlávkový svítek

Hlávkový svítek

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

5 hlávkových salátů, 1 cibule, stroužek česneku, 1 konzerva Luncheon Meatu, 3 vejce, špetka muškátového květu

Hlávkové saláty omyjeme a umeleme spolu s cibulí. Podle chuti přidáme prolisovaný česnek, malou plechovku lunchmeatu, trochu strouhanky a 3 žloutky. Osolíme a ochutíme muškátovým květem. Nakonec jemně vmícháme sníh ze tří bílku. Hmotu dáme do zapé...