Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Medovina

Míchaný nápoj Ctiradova smrt

Míchaný nápoj Ctiradova smrt

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

0,5 dcl medoviny, 3 dcl černého piva

Vezmeme si sklenici s obsahem 3 dcl, dáme tam velkého panáka medoviny a dolijeme černým pivem. Je to výborné.

Cabbo

Cabbo

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

6 cl whisky, 4 cl Becherovky, 1 cl medoviny

Do sklenky s ledem nalijeme whisky, becherovku a nakonec medovinu. Promícháme a podáváme.

Medové mojito

Medové mojito

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 cl medoviny, sklenka minerálky, cl limetové šťávy, lžička hnědého cukru, plátek limety, 5 listů máty, sklenka ledu

Do sklenky s ledem vložíme mátu, cukr, přilijeme limetovou šťávu a medovinu. Promačkáme a dolijeme sodovkou. Můžeme zdobit plátkem limety.

Perník s medovinovým krémem

Perník s medovinovým krémem

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g polohrubé mouky, 1 balení prášku do pečiva, 20 g kakaa, 1 ks slepičího vejce, 250 g cukru krupice, 100 g Hery, 3 lžíce včelího medu, 250 ml kefíru, 250 g Hery máslové, 1 konzerva slazeného kondenzovaného mléka, 40 ml medoviny, 100 g vlašské ořechy

Těsto: Mouku prosejeme s kypřícím práškem a kakaem. Přidáme vejce, cukr, rozpuštěný tuk, med, kefír a vše promícháme. Do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáčku s vyšším okrajem rozetřeme těsto. Pečeme při 160 °C přibližně 45 minut. Po ...