Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Ovocný cukr (fruktóza)

Linecká srdíčka - vhodné pro děti

Linecká srdíčka - vhodné pro děti

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

210 g hladké mouky, 70 g ovocného cukru (fruktózy), 140 g másla, 2 vrchovaté lžíce karobu (nebo kakaa), 1 šálek nugety (na slepení), 1 balení bílé polevy (na ozdobu), 1 balení lentilek (na ozdobu)

Z uvedených surovin (kromě nugety, bílé polevy a lentilek) vypracujeme těsto, které necháme v ledničce alespoň hodinu odpočinout. Z těsta vyválíme plát, z kterého vykrajujeme srdíčka. Na plechu vyloženém pečícím papírem pečeme srdíčka asi 6 minut ...

Diabetické čokoládové tolary

Diabetické čokoládové tolary

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

120 g měkkého másla, 60 g ovocného cukru (fruktóza), 60 g diabetického sypkého sladidla, 2 vejce, 120 g hladké mouky, 120 g celozrné mouky, 1 lžička prášku do pečiva, 70 g nasekané diabetické čokolády, 2 lžíce kakaa

Maslo vyšľaháme s ovocným cukrom, pridáme diabetické sladidlo, vajce a všetko spolu dobre vyšľaháme na hustý krém. Múku zmiešanú s práškom do pečiva, kakaom a nasekanou čokoládou vmiešame do krému. Dvomi lyžičkami ukladáme na plech malé kôpky. Peč...