Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Papája

Bowle s ananasem

Bowle s ananasem

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 papája, 1/2 ananasu, 100 ml kokosového sirupu, citrónová šťáva ze 3 plodů, 500 ml ananasové šťávy, 400 ml jablečné šťávy, 1 láhev minerálky

Oloupeme papáju a ananas, nakrájíme na kousky a necháme hodinu táhnout v kokosovém sirupu se šťávou z citronů. Přidáme ananasovou a jablečnou šťávu a dolijeme lahví minerálky.

Zasněžený švestkovo-papájový jogurt

Zasněžený švestkovo-papájový jogurt

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 lžíce drceného kokosu, 100 g bílého jogurtu, 100 g švestek, 1 lžíce kostek sušené papáji

Do jogurtu zamícháme kokos, na kousky nakrájené švestky a omyté kousky papáji, čímž vytvoříme rychlou, zdravou a chutnou pochoutku.

Karibský ovocný salát

Karibský ovocný salát

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 ks manga, 2 ks banánu, 1 papája, 1 ks ananasu, 1/2 ks granátové jablko, 1/2 ks maracuji, 2-3 lžíce bílého rumu, 1 ks limety, 1 špetka skořice, 4 listy máty peprné

Z maracuje a gránátového jablka vyjmeme semínka a smícháme je se zbylým ovocem, které jsme nakrájeli. Zastříkeneme rumem a limetkovou šťávou, posypeme skořicí a nakrájenou mátou. Podáváme.

Salát z fazolek s uzeným kuřetem a tropickou salsou

Salát z fazolek s uzeným kuřetem a tropickou salsou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g uzeného kuřecího masa, 200 g zelených fazolek, 1/2 manga, 1/2 papáji, Zálivka: šťáva z 1 pomeranče, 1/2 papáji, 1/2 manga, 1 oloupané rajče bez semínek, 1 červená cibule nadrobno, 1 lžíce vinného octa, 6 lžíc olivového oleje, 1 lžíce Dijonské hořčice, sůl a pepř dle chuti

Uzené kuřecí maso naporcujeme. Ovoce nařežeme na tenké plátky a fazolky uvaříme asi 20 minut ve slané vodě. Necháme okapat. Všechny ingredience na zálivku smícháme, ovoce nadrtíme do zálivky, aby vznikla salsa. Poté klademe na talíř fazolky, p...

Salát z fazolek s uzeným kuřetem a tropickou salsou

Salát z fazolek s uzeným kuřetem a tropickou salsou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g uzeného kuřecího masa, 200 g zelených fazolek, 1/2 manga, 1/2 papáji, Zálivka: šťáva z 1 pomeranče, 1/2 papáji, 1/2 manga, 1 oloupané rajče bez semínek, 1 červená cibule nadrobno, 1 lžíce vinného octa, 6 lžíc olivového oleje, 1 lžíce Dijonské hořčice, sůl a pepř dle chuti

Uzené kuřecí maso naporcujeme. Ovoce nařežeme na tenké plátky a fazolky uvaříme asi 20 minut ve slané vodě. Necháme okapat. Všechny ingredience na zálivku smícháme, ovoce nadrtíme do zálivky, aby vznikla salsa. Poté klademe na talíř fazolky, p...

Thajské závitky s papájou a krevetami

Thajské závitky s papájou a krevetami

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

30 g rýžových nudlí, 1 lžička rybí omáčky, 1 lžička sójové omáčky, 1 lžička limetové šťávy, 2 lžíce máty peprné, 2 lžíce bazalky, 1 špetka mletého zázvoru, 1 ks mrkve, 1/4 ks papáji, 4 ks rýžového papíru, 20 g arašídů (burské ořechy, buráky), 4 ks krevet, 1 lžíce slunečnicového oleje

Nejprve si připravíme omáčku k podávání: smícháme chilli omáčku, rybí a sójovou omáčku, limetkovou šťávu a mletý zázvor. Pořádně promícháme. Rýžové nudle zalijeme horkou vodou a po změknutí je slijeme a nakrájíme na menší kousky. Mrkev a papáju...

Salát s mangem a papájou

Salát s mangem a papájou

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

8 ks krevet, 1 stroužek česneku, 1 ks limety, 1/2 ks papáje, 1/2 ks manga, 1 ks mrkve, 1/2 ks grapefruitu, 1 ks červené cibule, 1/2 ks chilli papričky, 2 lžičky koriandru, 7 g soli, 7 g pepře, 4 lžičky olivového oleje, 1/2 hrsti řeřichy, 1/2 lžičky třtinového cukru, 1 troška zázvoru

Papáju a mango nakrájíme na kostičky, mrkev a cibuli na tenká kolečka. Grapefruit oloupeme a nakrájíme na plátky. Smícháme šťávu z poloviny limetky a dvě lžičky oleje. Přidáme 50 ml vody a trochu cukru. Nastrouháme zázvor a přidáme ho do zálivky...