Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Pernod

Středomořská treska

Středomořská treska

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 porce tresky (asi 200 g), 400 g nakrájených rajčat z konzervy, 1 nakrájený stroužek česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce pernodu, 1 lžíce kaparů, 60 g černých oliv bez pecek, 150 ml bílého suchého vína, 1 bobkový list, 1/4 lžičky celého černého pepře, tenký proužek citrónové kůry, snítky petrželky na ozdobu

Nakrájená rajčata, česnek, protlak, pernod, kapary a olivy dáme do hrnce. Podle chuti osolíme a opepříme a pomalu zahříváme. Zatím dáme do hluboké pánve rybí maso a podlijeme je vínem. Přidáme bobkový list, celý pepř a citrónovou kůru a tekutinu p...