Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Tempura mouka

Kambala vařená v koriandrové páře s ústřicovou tempurou, špenátem, brokolicí a smetanou parfémovanou yuyu

Kambala vařená v koriandrové páře s ústřicovou tempurou, špenátem, brokolicí a smetanou parfémovanou yuyu

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 ústřice, 12 kousků brokolice, 16 listů špenátu, 100 ml smetany, 5 g koriandru, 30 g šalotky, 2 stroužky česneku, 400 g Kambala, Tempura mouka, sůl, pepř

Smetanu vyšleháme do husté konzistence, poté osolíme, opepříme, přidáme yuzu šťávu a nastrouhanou kůru z yuzu. Ústřici otevřeme, vyjmeme a vložíme do těstíčka z tempura mouky, kterou jsme rozmíchali ve studené vodě. Na oleji usmažíme do zlatavé ba...