Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Vepřové ve vlastní šťávě

Krůtí maso z konzervy s vejci

Krůtí maso z konzervy s vejci

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 konzerva Krůtího masa ve vlastní šťávě , 4 - 6 vajec, 1 lžíce vody, 1 lžíce kečupu, mletý pepř dle chuti

Konzervu otevřeme a maso v ní nakrájíme na 6 plátků stejně silných. Potom celý obsah konzervy vyklopíme do teflonové pánve a plátky urovnáme. Ve vodě si rozmícháme kečup a maso s ní polijeme. Na obsah pánve rozklepneme vejce a osolíme. Zvolna opék...

Těstoviny zapečené s masem a lečem

Těstoviny zapečené s masem a lečem

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

300 g těstovin, 1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě , 1 sklenka zeleninového leča, 100 g Eidamu (Edam), špetka soli

Vepřové maso nakrájíme a prohřejeme s lečem. Smícháme s uvařenými těstovinami, které jsme uvařili dle návodu na obalu, vložíme do zapékací misky, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme. Pečeme při 160 °C, cca 30 minut.

Zeleninový guláš s masem

Zeleninový guláš s masem

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

1 sáček mražené zeleninové směsi, 3 lžíce olivového oleje, 1 cibule, mletá paprika , 3 lžíce rajčatového protlaku, 1 vepřové ve vlastní šťávě

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a osmahneme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a přidáme trochu mleté papriky. Poté přidáme zeleninu, přisolíme podle potřeby a dusíme doměkka. Na konci přidáme rajčatový protlak a podusíme. Podáváme s ...

Ostrá směs na topinky

Ostrá směs na topinky

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

75 dkg rajčat, 1 kg paprik, 6 cibulí, 150 ml slunečnicového oleje, 2 hlávky česneku, 6 feferonek, 1/2 balení Deka, 1/2 balení mletého černého pepře, 1 konzerva hovězího ve vlastní štávě, 1 konzerva Vepřového ve vlastní šťávě

Rajčata spaříme a oloupeme. Očistíme papriky, feferonky, oloupeme cibule a česnek. Zeleninu si nakrájíme na menší kusy a pomeleme na mlýnku na maso. Nakladač Deko prosijeme. Masové konzervy rozehřejeme a rozmačkáme. Pomletou zeleninu si dáme do k...

Rychlá směs na těstoviny

Rychlá směs na těstoviny

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 konzerva vepřového ve vlastní šťávě , 1 sáček mražené zeleninové směsi (mrkev, hráše, kukuřice), kečup, sůl, pepř, kmín, Italské koření (nebo koření na pizzu), česnek, sladká mletá paprika , 1 cibule

Na trošce sádla orestujeme cibuli, přidáme sladkou papriku, vepřovou konzervu a krátce podusíme. Dále přidáme mraženou zeleninu, kečup, česnek a ostatní koření. Krátce podusíme. Podáváme s těstovinami.

Pomazánka z vepřového masa

Pomazánka z vepřového masa

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 konzerva Vepřové ve vlastní šťávě , 1 cibule, 100 g majonézy, 3 - 4 vejce, 2 stroužky česneku, mletý pepř

Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno a česnek utřeme nebo prolisujeme. Vepřovou konzervu pokojové teploty otevřeme a obsah rozmačkáme vidličkou. Přidáme cibuli, vejce, majonézu...

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg cukety, 1 kg paprik, 1 kg rajčat, 3 velké cibule, 10 feferonek, 2 konzervy Vepřové ve vlastní šťávě , sůl, pepř

Maso orestujeme na velké pánvi. Cukety, cibule oloupeme a papriky, feferonky zbavíme jader. Cukety, papriky, rajčata, cibule a feferonky pomeleme na masovém strojku. Zeleninovou směs a Deko přidáme k masu a asi 90 minut dusíme do zhoustnutí. Nakon...