Italské máslo

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

660 kalorií
0.0g cukrů
68.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Parmezán nastrouháme na jemném struhadle. Bazalku a sušená rajčátka nasekáme na drobno. Přidáme prolisovaný česnek, dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem. Tuto směs vmícháme do másla. Vložíme do tvořítek nebo do potravinové fólie a necháme ztuhnout.

Tip k receptu

Vhodné na bagetky, těstoviny, maso či brambory.

přidejte na:
Marsylie

09. 09. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobre maslo

katka16031 24. 11. 2015, 14:59

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre ako pomazanka

Svetlana 27. 01. 2016, 11:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobré

dušanka 04. 10. 2019, 22:49

Přidat komentář