Jablkovo-hruškové muffiny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
25min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

2100 kalorií
30.0g cukrů
97.0g tuků
33.0g bílkovin


Příprava

V jedné míse smícháme suché ingredience: mouku, prášek do pečiva, špetku soli a skořici. Ve druhé míse rozmixujeme vejce s olejem, přidáme med, mléko a nastrouhaná jablka a hrušky. Poté postupně vmícháváme do suché směsi. Když máme hotovo, rozdělíme těsto do košíčků, kterými jsme vystlali formu na muffiny.Poté vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme 20-25 minut.

přidejte na:
Pajunc

31. 10. 2017

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné muffiny s hruškovou príchuťou

katka16031 17. 11. 2017, 20:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobré

majka 26. 11. 2017, 21:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
muffiny chutné

dušanka 28. 02. 2018, 20:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept na muffiny

Svetlana 02. 03. 2018, 16:35

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobré využití jablek a hrušek
Přidané ingredience: heladon

heladon 05. 08. 2018, 08:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
muffiny vydarené

palino 08. 01. 2019, 11:29

Přidat komentář