Kapr po pražsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

2824 kalorií
0.0g cukrů
71.0g tuků
66.0g bílkovin


Příprava

Dobře očištěné, omyté, osušené porce kapra osolíme a obalíme je v růžové strouhance, kterou jsme předem promísili se sladkou paprikou.
Na dno kastrólu dáme část másla, na něj vložíme jemně nakrájenou cibuli a na ni umístíme obalené porce kapra, na které dáme zbytek rozkrájeného másla a za občasného podlévání šťávou pečeme jej v troubě 15 - 20 minut.

Tip k receptu

Kapra podáváme s bramborovou kaší a jako přílohu hlávkový salát.

přidejte na:
planeta

05. 03. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Asi takto připravím kapra na Vánoce

heladon 06. 11. 2014, 08:47

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept na prípravu kapra

palino 20. 11. 2015, 16:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre pripravený kapor

Svetlana 07. 02. 2017, 11:03

Přidat komentář