Koláč s jehněčím ragú a cuketami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
2h 50min

Celkový čas

3h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

424 kalorií
0.0g cukrů
48.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jehněčí maso umeleme na mlýnku.
Cibuli nakrájíme nahrubo a opečeme na oleji dosklovita. Přidáme maso a restujeme, dokud se neodpaří všechna voda. Poté přidáme koření a nastrouhanou mrkev.
Zalijeme passatou, přidáme mletou papriku, kešu a rozinky, ochutíme oreganem a přiklopené dusíme v troubě 2 hodiny na 170 °C.
Mezitím si nakrájíme cuketu na tenká kolečka a osolíme ji. Necháme ji vypotit. Trvá to tak 10 minut.
Koláčovou formu o průměru 22 cm vymažeme máslem a vyložíme filo těstem. Nalijeme na to jehněčí směs, nahoru dáme cukety a pečeme ještě 20 minut.

Tip k receptu

Podávat můžeme jen tak nebo s čerstvým pečivem.

přidejte na:
sonizna

18. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
ak zoženem jahnacinu vyskúšam to

Svetlana 18. 01. 2016, 10:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dlhá príprava jedla

majka 23. 01. 2016, 13:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
príprava tohto jedla stojí za to

dušanka 04. 11. 2016, 11:41

Přidat komentář