Kopr ve sladkokyselém nálevu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

82 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Připravíme si vodu, sůl, cukr a ocet. Vše svaříme a připravíme si tak nálev. Kopr řádně propláchneme studenou vodou a poté nakrájíme nadrobno. Sypeme volně do připravených skleniček a zalijeme svařeným nálevem.
Skleničky uzavřeme a sterilujeme při 85°C asi 15 minut.

Kopr používáme na dochucení koprové omáčky nebo polévky. Takto zavařený kopr ve sladkokyselém nálevu nám uložený v temnu vydrží nejméně 2 roky.

přidejte na:
JanaB

06. 09. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robievam tymto sposobom, je to dobre

palino 21. 04. 2016, 09:25

Přidat komentář