Pohankové placky s kysaným zelím
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1500
kalorií
0.0g
cukrů
57.0g
tuků
49.0g
bílkovin
Příprava
Pohankovou lámanku uvaříme podle návodu. Po vychlazení ji smícháme s vejcem, utřeným česnekem, najemno nasekanou cibulí, nasekanou pažitkou, osolíme, opepříme, přidáme kmín a promícháme.
Necháme 10 minut odstát.
Poté lžící tvoříme placičky v rozpáleném oleji a smažíme dozlatova z obou stran.
Podáváme s kysaným zelím.
08. 03. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziKomentáře
Přidat komentář© 2019, Railsformers, s.r.o.
Marcianto 31. 03. 2016, 16:55