Pstruh s pečenými bramborami a slaninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

824 kalorií
0.0g cukrů
67.0g tuků
39.0g bílkovin


Příprava

Brambory vaříme 15 minut vcelku ve slupce do poloměkka.
Mezitím si nakrájíme uzenou slaninu a nastrouháme goudu. Obojí smícháme.
Brambory nakrojíme do kříže a uděláme v nich tak malý důlek, který osolíme, opepříme a naplníme sýrovou směsí. Pečeme 20 minut na 180 °C.
Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, polovinu jí dáme k očištěným, očesnekovaným, osoleným a opepřeným pstruhům a polovinu na dno pekáčku. Na slaninu dáme naplněné pstruhy a pečeme 25 minut na 180 °C. Průběžně poléváme výpekem.
Pstruhy podáváme s pečenými bramborami.

přidejte na:
sonizna

24. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept na pstruha

hanka 24. 02. 2016, 10:16

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobra uprava pstruha

palino 19. 03. 2016, 19:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborně připravený pstruh

heladon 06. 06. 2017, 10:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo jedinečné

majka 29. 05. 2019, 18:45

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravený pstruh

Svetlana 27. 11. 2019, 22:06

Přidat komentář