Pudinková žemlovka
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Rohlíky nakrájíme na kolečka a pokapeme mlékem. Nenamáčíme. Dle návodu si v 1 litru mléka uvaříme 2 pudinky a necháme vychladnout. Jablka a hrušky oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Zapékací formu vymažeme máslem a vysypeme strouhaným kokosem. Na dno formy rozložíme kolečka rohlíků, na to polovinu jablek a hrušek, posypeme skořicovým cukrem, zakapeme rumem a rozetřeme polovinu vychladlého pudinku. Postup opakujeme a nakonec položíme poslední vrstvu rohlíků, kterou potřeme rozšlehaným vejcem. Dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 20 minut zapéct.
Tip k receptu
Tato žemlovka se hodí i jako moučník.
Jana Smidži06. 10. 2015
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
heladon 06. 10. 2015, 15:13

Svetlana 06. 10. 2015, 15:41

majka 08. 10. 2015, 10:35

katka16031 10. 10. 2015, 19:56

hanka 12. 10. 2015, 11:12