Rajčatové špagety

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1872 kalorií
0.0g cukrů
14.0g tuků
23.0g bílkovin


Příprava

Špagety i čočku uvaříme podle návodu.
Všechnu zeleninu oloupeme, očistíme a nakrájíme na větší kostky. Poté ji rozmixujeme v mixéru. Vše opečeme na oleji.
Po 8 minutách přidáme čočku, rajčata, vývar, oregano a skořici.
Dusíme 20 minut. Osolíme a opepříme podle chuti.
Špagety podáváme přelité omáčkou.

Tip k receptu

Podáváme posypané jakýmkoli sýrem parmezánového typu.

přidejte na:
sonizna

28. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept na špagety

majka 28. 01. 2016, 14:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre spagety

palino 05. 03. 2016, 12:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
***

Petr 19. 07. 2016, 13:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne

dušanka 24. 08. 2016, 20:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na špagety sa mi pozdával, vyskúšané a veľmi chutné

Svetlana 24. 07. 2019, 19:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre špagety

hanka 23. 10. 2019, 21:45

Přidat komentář
Chybějící obrázek
vyborné

Svetlana 17. 08. 2016, 20:25