Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Aperitiv mulsum

Aperitiv mulsum

Aperitiv mulsum

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

700 ml ne příliš sladkého přírodního bílého vína, 3 vrchovaté lžíce medu, 1 - 2 cm velký kousek skořicové kůry vložený do sáčku z řídké tkaniny, špetka anýzových semínek

Čtvrtinu vína nalijeme do hrnce, přidáme med a přivedeme do varu, vložíme koření a pak sejmeme z ohně. Necháme vychladnout. Pak vyjmeme koření, víno nalijeme zpět do láhve, protřepeme, uzavřeme a necháme v chladu 2 týdny odležet.

Zelený aperitiv

Zelený aperitiv

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

50 ml Cinzana Extra Dry, 40 ml kiwi limonády, 2 lžičky citrónové šťávy, 2 lžička třtinového cukru

Všechny ingredience by měly být dobřé vychlazené. Cinzano, limonádu, citrónovou šťávu a cukr důkladně promícháme, aby se cukr rozpustil.