Banán smažený v kokosovém těstíčku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
15min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

35416 kalorií
12.0g cukrů
1360.0g tuků
120.0g bílkovin


Příprava

V misce rozšlehejte vajíčko s kokosem a trochou medu a na pánvi rozehřejte na mírném až středním plameni olej na smažení. Banán nakrájejte na zešikmená kolečka, ta obalte v kokosovém těstíčku a rovnou vkládejte do rozpáleného tuku a smažte z obou stran. Olej by neměl být příliš vřelý (ve fritéze postačí něco kolem 120 stupňů), smažení trvá opravdu jen zhruba minutu, takže buďte opatrní, ať banány nespálíte! Podávejte se šlehačkou nebo zmrzlinou, v létě ho skvěle doplňují jahody. Každému ale stačí jen pár kousků, je to hodně syté!

přidejte na:
Božské_jídlo

02. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Vypadá to úžasně a chutná ještě líp. Kokos s banánem miluju, klidně bych nahoru dala ještě trochu čokolády a šlehačku :)
Lucie 05. 11. 2012, 21:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborý recept, banány milujeme, jen jsem je nakrájela podélě napůl, a pak ještě kolmo přepůlit
slavuska 12. 01. 2013, 00:13
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to výborné
dušanka 01. 02. 2016, 12:57
Richard Lapiš
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
super recept
Richard Lapiš 09. 02. 2016, 22:43
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý
hanka 04. 11. 2019, 13:47