Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Bochník ala Zuzu

Bochník ala Zuzu

Bochník ala Zuzu

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 bochník chleba, 1 balení zakysané smetany, 1 balení Nivy nebo sýra Bambino, 200 g šunky, 200 g oravské slaniny, 1 větší zelená paprika , 2 rajčata, troška petrželky, špetka pepře, špetka soli

Kyslú smotanu zmiešame s roztierateľným syrom, pridáme pokrájané suroviny( šunku, slaninu, papriku, paradajky, korenie. Všetko dobre zmiešame a dochutíme koreninami. Vrch bochníka odkrojíme, vydlabeme. Do vnútra dáme hotovú zmes a prikryjeme vrcho...

Bochník s ořechy a olejem

Bochník s ořechy a olejem

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

320 ml vody, 2 lžíce oleje, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru krupice, 400 g hladké mouky, 1 lžička mletého kmínu, 2 lžičky instantního droždí, 100 g sekaných ořechů

Všechny ingredience dáme do pekárny /prve tekuté pak sypké/, mimo ořechů. Zapneme základní program a ořechy přidáme po zvukovém signálu.

Dvojbarevný bochník

Dvojbarevný bochník

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

2 hrnečky hladké mouky, 2 hrnečky hrubé mouky, 1 lžička kypřícího prášku do pečiva, 250 g másla, 1 hrneček cukru krystal, 1 balení vanilkového cukru, 1 hrneček mléko, 4 lžíce kakaa, špetka soli, 5 ks vajec

Maslo vyšľaháme so soľou, s kryštálovým a vanilkovým cukrom dopenista, potom po jednom zašľaháme vajcia. Pridáme oba druhy múky s práškom do pečiva a dobre premiešame. Prilejeme mlieko a vypracujeme hladké cesto. Tretinu odoberieme a odložíme nabo...

Pečený játrový bochník

Pečený játrový bochník

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g vepřového masa, 300 g telecích jater, 1 cibule, 2 vejce, 1 houska, 3 stroužky česneku, 150 g strouhanky, 1 lžíce petrželové natě, 2 lžíce plnotučné hořčice, 6 plátků uzeného bůčku, cca 4 lžíce olivového oleje, troška mletého pepře, špetka muškátového ořechu, sůl podle potřeby

Pečeň, mäso a mierne namočenú žemľu pomelieme na mlynci. Na olejí orestujeme nadrobno posekanú cibuľu a petržlenovú vňať. Pridáme ju do mäsovej hmoty a ochutíme rozotretým cesnakom, korením, muškatovým orechom, horčicou a soľou. Napokon vmiešame v...