Chybějící obrázek

Bramborová placka (harula) s bryndzou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

541296 kalorií
2.0g cukrů
50002.0g tuků
42031.0g bílkovin


Příprava

Olúpané a umyté zemiaky postrúhame na strúhadle. Posolíme a zmiešame s múkou.
Plech dobre vymastíme tukom najlepšie masťou.
Lyžicou kladieme na plech kôpky cesta a trochu ich roztlačíme.

Vŕšky posypeme bryndzou a v horúcej rúre upečieme do ružova.

Tip k receptu

Podávame s kyslým mliekom.

přidejte na:
Jozef

05. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý chutný recept
Svetlana 18. 12. 2016, 21:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tuto harulu robím často, je vyborná
katka16031 20. 01. 2017, 17:14