Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Bůček se zeleninou

Bůček se zeleninou

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

6 plátků bůčku, 1/2 sáčku mražené zeleninové směsi, 2 šálky drůbežího vývaru, 1 lžíce bílého vína, 2 lžičky Solamylu, špetka soli, 1-2 lžičky sádla

Zeleninu uvaříme ve kuřecím vývaru do měkka (místo vývaru můžeme použít i kostku slepičího bujonu). Uvařenou zeleninu vyjmeme a uložíme do velké mísy. Ve vývaru uvaříme plátky bůčku a poté je položíme na zeleninu. Do vývaru přidáme bílé víno a g...

Nadívaný bůček se žampióny

Nadívaný bůček se žampióny

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

750 g bůčku bez kosti, 3 rohlíky, 3 vejce, 1 šálek mléka na zvlhčení rohlíků, 250 g žampionů, 2 stroužky česneku, 1 cibule, špetka soli, špetka kmínu, špetka pepře, špetka muškátového oříšku

Očištěné žampióny nakrájíme na kostičky. Pečivo také a zvlhčíme mlékem, přidáme rozmíchaná vejce, muškátový oříšek a mletý pepř, osolíme a lehce promícháme se žampióny. Do připraveného bůčku prořízneme ostrým nožem kapsu, maso osolíme, potřeme vně...

Bůček s hermelínem

Bůček s hermelínem

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g bůčku, 1 cibule, 0,5 pórku, 1 Hermelín, 1 balení smetany ke šlehání (šlehačka), 4 stroužky česneku

Bůček si nakrájíme na slabší plátky. Tyto plátky jednotlivě osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Cibuli a pórek nakrájíme na tenčí kolečka, dáme je do pekáče a na ně poklademe plátky bůčku. Zalijeme smetanou a upečeme v troubě. Když ...

Vepřový bůček s BBQ omáčkou, grilovanou zeleninou a bramborovým puré

Vepřový bůček s BBQ omáčkou, grilovanou zeleninou a bramborovým puré

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

150 g vepřového boku, 2 g mleté paprikay, 10 g česneku, 15 g cibule, 1 g rozmarýnu, 1 g tymiánu, 25 ml olivového oleje, 15 g lilku, 25 g cukety, 50 g brambor, 20 ml smetany ke šlehání (šlehačka), 15 g másla

Česnek, zázvor, cibuli očistíme a nakrájíme na hrubé kusy. Vše dohromady rozmixujeme v mixéru s olivovým olejem, chilli a bylinkami na hladkou marinádu, kterou osolíme a opepříme. Do marinády naložíme bůček na alespoň 24 hodin. Poté bůček vyjmeme ...

Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g bůčku, 60 ml jablkového džusu, 60 ml sójové omáčky, 30 g třtinového cukru, 1 ks cibule

Vepřový bůček podle chuti buď nakrájíme na plátky nebo necháme vcelku. Smícháme džus, sójovou omáčku a třtinový cukr. Mícháme dokud se cukr nerozpustí. Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme ji do marinády. Nakonec přidáme maso (musí být ponořené) a ...

Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

800 g bůčku, 1 lžička soli, 1/2 lžičky pepře, 250 g uzené krkovice, 50 ml polotučného mléka, 100 ml černého piva, 2 ks housky, 1 ks vejce, 1 hrst petrželové natě, 1 hrst majoránky

Nejprve si připravíme nádivku – housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Uzené maso nakrájíme na kostičky, smícháme ho s vejcem, pivem a nasekanými bylinkami. Přidáme namočené housky a promícháme. Osolíme a opepříme. Vepřový bůček nařízne...