Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Diabetické čokoládové tolary

Diabetické čokoládové tolary

Diabetické čokoládové tolary

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

120 g měkkého másla, 60 g ovocného cukru (fruktóza), 60 g diabetického sypkého sladidla, 2 vejce, 120 g hladké mouky, 120 g celozrné mouky, 1 lžička prášku do pečiva, 70 g nasekané diabetické čokolády, 2 lžíce kakaa

Maslo vyšľaháme s ovocným cukrom, pridáme diabetické sladidlo, vajce a všetko spolu dobre vyšľaháme na hustý krém. Múku zmiešanú s práškom do pečiva, kakaom a nasekanou čokoládou vmiešame do krému. Dvomi lyžičkami ukladáme na plech malé kôpky. Peč...

Tiramisu a la diabetik

Tiramisu a la diabetik

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

2 balení tučného tvarohu, 2 lžičky nízkoenergetického sladidla, 2 balení šlehačky v prášku bez cukru, 1 balení piškotů dia celozrnných, 2 lžíce hořkého kakaa, 1 šálek silné kávy, mléko dle potřeby

Tvaroh smícháme se sladidlem. Šlehačku dle návodu ušleháme dotuha a smícháme s tvarohem. Uvaříme kávu a osladíme ji. Piškoty namáčíme do kávy a klademe na dno dortové formy tak, aby byly těsně vedle sebe. Poté je pokryjeme částí připraveného krému...

Jablka krouhaná ve vlastní šťávě pro diabetiky

Jablka krouhaná ve vlastní šťávě pro diabetiky

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

10 kg jablek

Omytá a oloupaná jablka nakrouháme a hned plníme do zavařovacích sklenic, aby nám nezhnědla. Jablka do sklenic dobře napěchujeme a jsou-li šťavnatá, můžeme přebytečnou šťávu slít. Krouhaná jablka naplníme až po okraj, sklenici dobře uzavřeme víčke...

Piškotový koláč pro diabetiky

Piškotový koláč pro diabetiky

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

70 g polohrubé mouky, 1 sáček kypřícího prášku do pečiva, 1 lžička nízkoenergetického sladidla, 4 vejce, 1 sáček pudinkového prášku vanilkového, 2-3 jablka, 2 lžíce skořice

Oddělíme bílky od žloutků a z bílků vyšleháme tuhý sníh. Přidáme žlouky a umělé sladidlo a vše ušleháme. Přisypeme pudinkový prášek (celé balení), dále kypřící prášek a 70 g polohrubé mouky. Vyšleháme a vznikne nám vláčné těsto, které nalijeme do ...

Štrůdl pro diabetiky

Štrůdl pro diabetiky

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

300 dkg polohrubé mouky, 30 g droždí (kvasnice), 3 vejce, 2 lžíce octa, jablka, nízkoenergetické sladidlo, skořice

V teplém mléce s cukrem a špetkou soli necháme nakynout kvásek. Smícháme se zbytkem surovin a vytvoříme hladké těsto. Necháme aspoń 30 minut kynout. Z polohrubé mouky a hery vytvoříme druhé těsto-mělo by mít konzistenci drobenky. Poté, co první...