Domácí bejlís

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

6dní 0h 5min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

6dní 2h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Neotevřené plechovky vaříme v hrnci s vodou asi 2 hodiny. Necháme vychladnout. V mléce uvaříme pudink dle návodu na obalu a také ho necháme vychladnout za občasného míchání (na pudinku se nesmí udělat škraloup).
V míse rozšleháme kondenzovaná mléka, pudink, rum a mandlové aroma. Dáme do chladna a necháme uležet nějaký ten měsíc.

Tip k receptu

Pokud byste nesehnali aroma, tak tam být nemusí. I bez aroma je bejlís výborný.

přidejte na:
veka

10. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept
majka 13. 05. 2016, 11:38