Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Filé v pivním těstíčku

Filé v pivním těstíčku

Filé v pivním těstíčku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g rybího filé, 2 vejce, 120 g polohrubé mouky, 1 pokrmový tuk 100%, 6 lžic světlého piva, mletý pepř, sůl

Rybí filé rozporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Z vajec, piva a mouky ušleháme těstíčko, které osolíme, opepříme. Porce filé namáčíme v těstíčku a prudce osmažíme po jedné straně. Když filé obrátíme, opékáme mírněji pod pokličkou. Filé při zach...

Rybí filé v rajské šťávě

Rybí filé v rajské šťávě

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

400 g rybího filé, 40 g másla, 2 cibule, 20 g hladké mouky, špetka mleté papriky, 250 ml kravského mléka, 250 ml rajčatové šťávy, troška citronové šťávy, špetka soli

Mírně rozmražené filé podusíme doměkka ve vlastní šťávě. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme hladkou mouku a mletou sladkou papriku. Připravíme světlou jíšku, kterou rozředíme mlékem a asi 5 minut povaříme. Přilijeme rajčatovou š...

Rybí filé v bylinkové krustě

Rybí filé v bylinkové krustě

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg pangasia, 3 stroužek česneku, 5 lžiček provensálského koření, 2 dcl oleje, 3 vejce, 1 hrneček polohrubé mouky, sůl

Rybí filé namažeme z obou stran česnekem se solí nebo česnekovou pastou, posypeme provensálským kořením. Obalíme v mouce, dále ve vajíčku a dáme na rozpálený olej. Podáváme s bramborem.

Rybí filé v medu a sezamu

Rybí filé v medu a sezamu

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

750 g rybího filé, špetka soli, špetka pepře, 3 lžíce včelího medu, 4 lžíce sezamu

Každý plátek rybího filé opláchněte vodou a dobře osušte. Poté po obou stranách posypejte solí a pepřem a poté protáhněte v medu a obalte v sezamu. Na pánvi dobře rozpalte olej a smažte po obou stranách. POZOR! Filé v medu se smaží trochu rychle...

Filé v zelenině

Filé v zelenině

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

400 g rybího filé, sůl a pepř dle chuti, 3 lžíce hladké mouky, 100 ml oleje, 3 mrkve, 3 cibule, 200 ml rajčatového pyré, 1 bobkový list, 3 hřebíčky, kousek celé skořice, 200 ml rybího vývaru, 2 lžíce petrželky

Rybí filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Rozehřejeme 2 lžíce oleje a kousky filé na něm opečeme po obou stranách doměkka. Vyjmeme, narovnáme do servírovací mísy a připravíme si zeleninovou omáčku...

Filé v křupavém těstíčku

Filé v křupavém těstíčku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 ks rybího filé, cca 500 ml rostlinného oleje na smažení, 1 šálek hladké mouky, 1 lžička jablečného octa , 2 šálky vody\, 1 lžička kypřícího prášku do pečiva

Do mísy dáme hladkou mouku, ocet, vodu a kypřící prášek do pečiva. Vše malou metličkou pečlivě uděláme řidší těstíčko. Filety lehce obalíme v mouce a poté je opatrně namočíme v těstíčku. Necháme krátce okapat a vložíme do rozehřátého oleje. Nejlép...

Filé v žampionové omáčce

Filé v žampionové omáčce

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g rybího filé, citrónová šťáva, sůl, hrubá mouka na obalení, 2 vejce, 100 g kukuřičných lupínků, olej, 1 cibule, 300 g žampionů, 1 lžička dijonské hořčice, mletý pepř, 100 ml zeleninového vývaru, 1 lžíce hladké mouky, 250 ml smetany ke šlehání

Filé umyjeme, pokapeme citronovou šťávou a na dvě hodiny dáme na chladné místo. Potom ho osušíme, obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných se solí a rozdrcených lupíncích. Na rozpáleném oleji smažíme z obou stran. Žampionová omáčka: nakrájíme a ...