Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Filet z candáta s bramborovo-pomerančovým pyré

Opékaný filet z lososa

Opékaný filet z lososa

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

300 g losos file s kůží, kousek másla, troška dýňového oleje Bohemia Olej, kapka balsamikového krému, špetka soli, špetka pepře

Filé z lososa očistíme od šupin, poté opláchneme a rozkrojíme na plátky. Kůži nařízneme a posypeme solí a pepřem. Na pánev dáme kousek másla, necháme rozpustit a vložíme lososa nejprve kůží dolů a opékáme 2 minuty, poté otočíme, okořeníme a nechám...

Filet z candáta s bramborovo-pomerančovým pyré

Filet z candáta s bramborovo-pomerančovým pyré

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

170 g filet z candáta, 2 růžičky brokolice, 120 g brambor, 1 pomeranč, 20 g másla, sůl a pepř dle chuti, olivový olej

Očistíme candáta, nakrájíme na filety a osolíme. Na pánvi si rozehřejeme olej a lehce ho osmažíme z obou stran. Na candáta poklademe plátek másla a dáme na 5 minut při 180°C péct do trouby. Uvaříme brambory, které poté propasírujeme. Do brambor př...