Chybějící obrázek

Gateau au chocolat

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

5760 kalorií
13.0g cukrů
375.0g tuků
257.0g bílkovin


Příprava

Čokoládu rozpustíme, zmiešame s maslom a kryštalovým cukrom a za stáleho miešania pridáme žĺtky a griotku. Z bielkov ušľaháme tuhy sneh, zamiešame doň mletý cukor a striedavo s posekanými mandľami a strúhankou ho primiešame do čokolády. Masu rozotrieme na vymastený plech na hrúbku prsta, povrchu pohadžeme zavaráne višne alebo čerešne bez kôstok a v stredne horúcej rúre pečieme cca 30 minút.

Tip k receptu

Môžeme použíť lieskové orechy a aj mliečnú čokoládu.

přidejte na:
Jozef

26. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobré
Svetlana 24. 01. 2018, 21:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborná dobrota
hanka 30. 12. 2018, 23:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné
dušanka 20. 02. 2019, 22:21