Gruzínské skopové

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
35min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

624 kalorií
3.0g cukrů
7.0g tuků
19.0g bílkovin


Příprava

Skopovou kýtu omyjeme a nakrájíme na menší medailonky, naklepeme je, osolíme opepříme a potřeme česnekem po obou stranách. Poté je lehce obalíme v mouce a na rozpáleném tuku z obou stran dobře osmahneme. Vyndáme na talíř. Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Zaprášíme lžičkou mouky, promícháme a přidáme sklenku dobrého červeného - NE KRABICOVÉ víno, promícháme, zjemníme lžičkou másla a krátce povaříme.

Podáváme maso, přelité naší omáčkou s opékanými bramborami nebo i jen tak s chlebem.

přidejte na:
Evík

18. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
dušanka 24. 10. 2016, 11:33