Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Hedvábné cibulkové zelí

Hedvábné řízky

Hedvábné řízky

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 kuřecí prsa, 2 bílky, 4 lžíce zakysané smetany, troška kari koření, špetka soli, 5 lžic hladké mouky, 50 g strouhaného sýra, 5 lžic strouhanky, 150 ml oleje

Kuřecí prsa omyjeme a pak řízky lehce naklepeme na prkýnku podloženým složenou utěrkou. obalíme je v hladké mouce. Zakysanou smetanu, 2 bílky, kari koření a sůl smícháme a uděláme takové řidší těstíčko. Pomoučené řízky obalíme v těstíčku, potom ve...

Hedvábné cibulkové zelí

Hedvábné cibulkové zelí

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g cibule, 3 lžíce sádla, 1 lžička cukru krupice, 10 ml octa, 1 lžička kmínu, 1 lžička soli

Na sádle zpěníme jednu na jemná kolečka nakrájenou cibuli. Ostatní také nakrájíme na tenká kolečka a povaříme v osolené vodě. Po chvíli scedíme a přidáme k osmažené cibuli. Osolíme, osladíme, přidáme kmín a dusíme doměkka. Nakonec dochutime octem....

Dětská hedvábná rýže s cizrnou

Dětská hedvábná rýže s cizrnou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g rýže, 400 g sterilované cizrny, 100 ml sladké smetany, 1 lžička kopru

Rýži dáme povařit do dvojnásobného množství vody než obvykle. Asi po 12 minutách přimícháme přecezenou cizrnu, smetanu a kopr. Vaříme doměkka. Podáváme. Pro ty nejmenší můžeme rozmixovat.