Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Hortobáďská krkovička

Hortobáďská krkovička

Hortobáďská krkovička

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

800 g vepřové krkovice, 2 cibule, 2 zralá rajčata, 2 zelené papriky, 4 stroužky roztřeného česneku, 50 ml olivového oleje, 2 lžíce rajčatového protlaku, 3 lžíce hladké mouky, troška kmínu, troška majoránky, 1 lžička mleté pálive papriky , soli podle potřeby

Odležanú vykostenú krkovičku umyjeme, nakrájame na rezne, pomúčime a opečieme z oboch strán na horúcom oleji. Olej prelejeme do druheho kastróla, pridáme očistenú, jemne pokrájanú cibuľu, štipľavú papriku, rajčiakový pretlak, rascu, rozdrvený cesn...

Roštěnky na Hortobágyský způsob

Roštěnky na Hortobágyský způsob

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

6 hovězích roštěnek ( po 150 - 180 g), 100 g sádla, 1-2 lžíce hladké mouky, sůl, majoránka a drcený kmín podle potřeby, 2 stroužky utřeného česneku, 150 g červené pálivé papriky , 150 g zelené papriky, 200 g cibule, 150 g rajčat, 100 ml rajčatového protlaku, Na krupicové halušky :100 g krupice, 1 vejce, 50 g másla

Roštenky na okrajoch narežeme, jemne naklepeme, poprášime múkou a prudko opečieme na masti po oboch stranách. Opečené preložíme do kastróla. Na masti, v ktorom sa roštenky opekali, opražíme dozlatista najemno pokrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú š...