Houby v kyselém nálevu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
25min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

1824 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
225.0g bílkovin


Příprava

Houby očistíme, nakrájíme na menší kousky a povaříme cca 5 minut. Pak je scedíme a propláchneme studenou vodou (to děláme proto, aby si hříbky zachovaly svou krásnou barvu a nezčernaly nám). Připravíme si dobře umyté a vypláchnuté sklenice, do kterých dáme hořčičné semeno, nové koření, pepř, kolečko cibule a malý řez křenu. Nakonec je plníme houbami. Nálev, kterým je pak zalijeme, si připravíme z 1 l vody, ½ l octa (8%) a soli. Podle množství hub si jej naděláme více. Dobře uzavřeme a sterilizujeme v předehřáté troubě při 100°C cca 20 minut.

přidejte na:
Vera

27. 08. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dělávám půl na půl. Pro ty co mají rádi pálivější přidávám do sklenice kousek chilli papričky a druhou polovinu várky nechávám klasicky bez chilli papriček.
Přidané ingredience: chilli paprička
maruskaji 05. 03. 2013, 05:52
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborný recept na zavarane huby
Přidané ingredience: huby
majka 24. 07. 2018, 18:15
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný recept na huby
katka16031 22. 10. 2019, 21:17