Hovězí játra na smetaně s okurkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

666 kalorií
0.0g cukrů
39.0g tuků
57.0g bílkovin


Příprava

Nakrájená játra krátce orestujeme na rozpáleném oleji. Poté zakryjeme poklicí a chvilku dusíme ve vlastní šťávě. Přidáme bobkový list, nové koření a za občasného podlévání vydusíme do měkka. K takto připravené směsi přidáme na kostičky nakrájené okurky a podle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody. Hustou omáčku necháme projít varem, vložíme bujón a necháme jej rozpustí. Nakonec do omáčky vlijeme šlehačku a opět provaříme.

Tip k receptu

Podáváme s knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

01. 08. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Takovou kombinaci jsem ještě nedělala
heladon 29. 12. 2014, 09:53
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam to určite
majka 05. 12. 2015, 21:59
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobré jedlo
palino 17. 12. 2015, 13:30