Hovězí plátky z tlakáče

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1032 kalorií
3.0g cukrů
58.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře obalíme v hladké mouce. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a plátky masa na něm dozlatova opečeme. Potom je pokapeme sójovou omáčkou a zalijeme vodou tak, aby byly jen mírně potopené. Uvedeme do varu, zamícháme a hrnec uzavřeme. Dusíme do změknutí masa, dle potřeby podlijeme vodou. Na závěr dušení musí být šťáva hustá. Podáváme s bramborovou kaší.

přidejte na:
JanaB

17. 01. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborne šťavnate chutne
palino 12. 03. 2016, 20:31