HRK HRK buchta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

3040 kalorií
0.0g cukrů
197.0g tuků
48.0g bílkovin


Příprava

Smícháme mouku, cukr, olej, vejce a kypřící prášek do pečiva. Vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme 15-20 minut v předehřáté troubě. Mezitím si připravíme krém. Ztužovač, šlehačku, pudink (bez vaření), ananas i šťávu z konzervy dáme do nádoby, uzavřeme víkem a hrkáme, dokud se nespojí v krém. Na upečený korpus namažeme připravený krém.

Tip k receptu

Krém můžeme připravit také za pomoci šlehače. Ale v tomto případě ovoce vmícháme až nakonec.
Navrch krému můžeme pocákat rozpuštěnou čokoládu.

přidejte na:
kaccka

15. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Zhotovení mi trvá krátce, protože vlastně jen "nahrkám" krém. Jinak používám hotový pišotový korpus. Tento moučník připravuji tehdy, když jsem v časové tísni a potřebuji nabídnout pohoštění, které nezklame a chutná.
Ajaja 23. 09. 2012, 00:17