Chybějící obrázek

Hrudka z ryzců s vejci a sýrem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

12h 0min
Čas vaření
30min

Celkový čas

12h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

1224 kalorií
3.0g cukrů
58.0g tuků
78.0g bílkovin


Příprava

Do mlieka pridáme 8 rozhabarkovaných vajec a varíme. Po zrazení vajec pridáme huby, pokrajané na drobno, postrúhaný syr, soľ, korenie a citrónovú kôru. Masu dobre premiešame, zabalíme do obrúska, zaťažíme a necháme vychladnúť do druhého dňa. Z bochníka nakrájame plátky, ktoré po obalení múkou a vajcom z oboch strán opražíme na oleji. Podáváme so zeleninovým šalátom.

Tip k receptu

Môžeme konzumovať aj nevypražené, ako príloha k veľkonočnej šunke.

přidejte na:
Jozef

30. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavá a chutná hrudka
hanka 18. 02. 2017, 20:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept
katka16031 07. 03. 2017, 21:04
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobrý recept
Svetlana 06. 08. 2019, 15:39