Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Jemný srnčí hřbet se smetanou

Jemný sýrovo - tvarůžkový nákyp

Jemný sýrovo - tvarůžkový nákyp

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g strouhaného uzeného sýra, 1 balíček najemno pokrájených tvarůžků, 500 ml mléka, 2 lžíce škrobové moučky, 200 g polohrubé mouky, 4 vejce, 1 lžička mleté sladké papriky, 2 lžíce zelené petrželové natě, sůl podle potřeby, špetka muškátového ořechu, 50 g másla

Do vriaceho mlieka, ktoré sme mierne posolili, pridáme maslo, vsypeme múku a vareškou vypracujeme hladké cesto, ktoré necháme na chvíľu odstáť. Po chvíli zapracujeme vajcia po jednom, ďalej škrobovú múčku, mletú papriku, strúhaný muškátový orech,...

Jemný srnčí hřbet se smetanou

Jemný srnčí hřbet se smetanou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg srnčího hřbetu, 1/2 celeru, 1 petržel, 1 mrkev, 1 cibule, 1 bobkový list, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček celého pepře, 3 kuličky jalovce, 2 dcl červeného vína, 1/4 másla, trocha oleje, 100 g slaniny, 1 balení sladké smetany, 150 g žampionů

Ze hřbetu vykrojíme maso, dáme je do pekáče i s vykrojeným hřbetem, očistíme kořenovou zeleninu, nakrájíme a maso v pekáči jí zasypeme, potom přidáme koření, zalijeme vše červeným vínem a dáme na 24 hodin do chladu odležet. Maso vyjmeme a zprudka...