Kančí guláš speciál

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

956 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
105.0g bílkovin


Příprava

Najemno nakrájenou cibuli vložíme na rozpálené sádlo, necháme zpěnit dozlatova, přidáme špek, zpěníme a přidáme maso, na malé kousky krájené. Maso necháme zatáhnout, přidáme třetinu vína, česneku, papriky a zalijeme vlažnou vodou, dáme dusit do papiňáku na 30 minut. Nakonec přidáme ostatní ingredience, dochutíme dle vlastní libosti a necháme dalších 10 minut dojít na mírném plameni.

přidejte na:
Kaprák

25. 07. 2010

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Já tam dávám místo jíšky trochu ovesných vloček a než protlak raději dávám konzervovaná loupaná rajčata, která se mi osvědčila. Jinak to nemá chybu. Zvěřina patří k mým favoritům. Podávám s domácím knedlíkem.
Přidané ingredience: Konzervovaná loupaná rajčata, ovesné vločky
maruskaji 27. 02. 2013, 08:58
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chutný guláš
palino 04. 05. 2016, 12:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutný huláš
dušanka 20. 09. 2016, 23:43
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
guľáš perfektný, len treba zohnať mäso
majka 28. 06. 2017, 21:57
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
perfektne chutný guľáš
katka16031 15. 08. 2017, 20:36