Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Kapr dušený na víně

Kapr dušený na víně

Kapr dušený na víně

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 porce kapra, 30 g másla, 3 lžíce oleje, 1/2 sklenky bílého vína, 1/2 cibule, 1 lžíce rajčatového protlaku, 20 g hladké mouky, 1/2 sklenky smetany, 1 žloutek, citronová šťáva, bobkový list, 2 kuličky pepře, sůl

Očištěné porce kapra osušíme utěrkou, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Na másle a na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme koření a osolené porce kapra a pomalu je opečeme po obou stranách. Přilijeme víno a několik lž...

Kapr dušený po italsku

Kapr dušený po italsku

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g kapra, 300 g rajčat, 50 g eidamu , 40 g olivového oleje, kmín, sůl dle potřeby, 1 ks cibule

Cibuli drobně nakrájíme a s kmínem vložíme do pánve s rozehřátým olejem. Přidáme osolené porce kapra a zvolna dusíme. K podušené rybě přidáme na plátky nakrájená rajčata a vše dusíme doměkka. Jednotlivé porce posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme...