Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Kapr po labužnicku

Kapr po novohradsku

Kapr po novohradsku

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kapr, 4-5 stroužků česneku, 1 lžíce mleté papriky, 100 g hladké mouky, 1 lžička soli, 1 dcl rostlinného oleje

Nejdříve z ryby odstraníme šupiny a poté ji omyjeme a naporcujeme. Jednotlivé filety osušíme utěrkou, dobře nasolíme a potřeme utřeným česnekem. Na závěr kapra obalíme v hladké mouce smíchané s mletou paprikou a následně zprudka opečeme na pánvi.

Kapr po pražsku

Kapr po pražsku

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky kapra, 1 cibule, 2-3 hrnky strouhanky, 1 lžička mleté papriky, trocha soli, 80 g másla

Dobře očištěné, omyté, osušené porce kapra osolíme a obalíme je v růžové strouhance, kterou jsme předem promísili se sladkou paprikou. Na dno kastrólu dáme část másla, na něj vložíme jemně nakrájenou cibuli a na ni umístíme obalené porce kapra, n...

Kapr po labužnicku

Kapr po labužnicku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kapra, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce olivového oleje, 3 stroužky česneku, 7 listů petrželové natě, 5 lžic strouhanky, 5 lžic másla, sůl, 1 lžíce křenové hořčice

Kapra očistíme, osolíme a po obou stranách potřeme pastou z křenové a plnotučné hořčice, oleje, prolisovaného česneku a nasekané petrželky. Posypeme strouhankou a necháme minimálně 1 hodinu odležet. Poté kapra poklademe máslem, vložíme do předehřá...

Kapr po židovsku

Kapr po židovsku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 celý kapr, 6 stroužků česneku, špetka soli, 1 lžíce hladké mouky, troška mleté papriky , 3 lžíce sádla, 1 cibule, 2 lžíce nastrouhaného křenu

Kapra si připravíme na jednotlivé porce. Porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a necháme je v chladu odležet a nejlépe přes noc. Potom porce kapra obalíme v mouce smíchané s paprikou, vložíme do pánve na rozehřáté sádlo a přidáme k nim cibu...

Zapékaný kapr po selsku podle mistra Vrabce

Zapékaný kapr po selsku podle mistra Vrabce

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 střední kapr, sůl a pepř a sladká paprika podle chuti, kousek másla, 1 cibule, 4 velké brambory uvařené ve slupce, 4 vejce, 4 lžíce smetany

Očištěného a vykuchaného kapra přepůlíme, obě půlky vykostíme, nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme kousek másla a porce ryby ze všech stran opečeme dozlatova. Opečené maso vyndáme z pánve stranou a na pánvi osmahneme dozl...

Kapr po mlynářsku

Kapr po mlynářsku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky kapra, sůl, 4 lžíce hladké mouky, kmín, 5 lžic olivového oleje, 2 lžíce másla, petržel, 1 citrón

Porce kapra osolíme, pomoučníme a okmínujeme, vložíme na rozehřátý olej a opečeme po obou stranách dočervena. Těsně před podáváním porce přelijeme rozehřátým máslem, pokapeme citronem a posypeme nasekanou petrželkou.

Pikantní kapr po "mlynářsku"

Pikantní kapr po "mlynářsku"

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 ks kapra, 1 palička česneku, sůl, citrón, pálivá mletá paprika, hladká mouka, olej na smažení

Očištěného kapra rozpůlíme, můžeme stáhnout z kůže, pak jej nakrájíme na proužky asi tak na dva prsty šířky. Očistíme česnek a prolisujeme ho. Jednotlivé porce osolíme, zakapeme citronem a vetřeme do nich prolisovaný česnek. Dáme odležet, nejlépe ...