Katův šleh ze sojového masa

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

576 kalorií
21.0g cukrů
46.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Sojové kostky vhodíme do lehce osolené vařící vody a 5 minut je povaříme.
Pak je scedíme a přebytečnou vodu dobře vymačkáme.
V misce smícháme olej, ocet, worcester, med, hořčici, cibuli, nasekaný česnek, chilli koření, bobkové listy, špetku pepře a lžičku soli. Do vzniklé marinády naložíme připravené kostky. Necháme je asi hodinu odležet, můžeme je klidně nechat marinovat i déle.
V pánvi rozehřejeme lžíci oleje a kostky necháme chvíli opékat. Po chvilce přidáme do pánve nudličky žluté papriky, po další chvilce přimícháme sterilovanou kapii a kyselé okurky nakrájené na půlkolečka.
Dochutíme kečupem, solí a pepřem a můžeme vypnout.
Podáváme s bramborovými hranolky nebo chlebem.

Tip k receptu

Kdo chce jídlo ještě ostřejší, může přidat do pánve i kousek pálivé papričky.

přidejte na:
Angel 666

06. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
sojový recept celkom dobrý
hanka 08. 01. 2020, 21:14