Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Kaviár z baklažánů

Kaviár na vejcích

Kaviár na vejcích

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1-2 balení kaviáru, 8 krajíců bílého nebo tmavého chleba, 4 lžíce olivového oleje, 10 vejcí, 8 listů pažitky na ozdobu, 1 lžíce polotučné hořčice, 1 lžíce másla, sůl

Vejce zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 15 minut na tvrdo. Mezitím si připravíme topinky (viz související recepty). Uvařená vejce prudce zchladíme a necháme vychladnout. Vejce oloupeme a podélně rozkrojíme na půlky. Vydlabeme žloutky a bíl...

Kaviár z baklažánů

Kaviár z baklažánů

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

50 g lilku, 15 g rajčat, 10 g cibule, 10 g oleje, 0,05 dcl citronové šťávy, špetka soli, špetka pepře, troška petrželové natě

Do měkka upečené baklažány jemně posekáme nebo nastrouháme s cibulkou, vmícháme olej, šťávu, sůl, pepř, ozdobíme rajčetem a posypeme petrželkou.