Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Klasický jablečný páj podle Apetitu

Klasické americké muffiny

Klasické americké muffiny

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

750 g polohrubé mouky, 42 g droždí (kvasnic), 200 ml vlažné vody, 1 vejce, 3 lžíce včelího medu, 3 lžičky cukru krupice, 1/2 lžičky soli

Na kvásek smícháme 100 ml vlažné vody, droždí, cukr a lžičku mouky. Ve velké míse uděláme těsto z vejce, medu, mouky a vody. Přidáme vykynutý kvásek a mícháme těsto do hladka. Těsto přikryjeme utěrkou a dáme na teplé místo na hodinu vykynout. Pol...

Klasický jablečný páj podle Apetitu

Klasický jablečný páj podle Apetitu

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

Těsto: 300 g hladké mouky, 100 g másla, 75 g sádla, špetka soli, Náplň: 1 kg jablek, 50 g cukru krupice, 1 lžička skořice, 1 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce třtinového cukru na finální posypání, 1 vejce na potření

Ingredience na těsto si vložíme do mísy a jemně vypracujeme hladké těsto. Zabalíme do potravinové fólie a necháme v lednici alespoň hodinu odpočinout. Mezitím co nám těsto odpočívá, oloupeme a očistíme si jablka. Nakrájíme je na plátky a v míse ...

Kančí žebro na klasický způsob

Kančí žebro na klasický způsob

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g kančích žeber, 2 cibule, 4 stroužky česneku, 1 lžíce drceného kmínu, sůl, pepř, 200-300 g uzeného boku nebo slaniny, voda

Kančí žebro omyjeme a usušíme. Nasolíme je, popepříme a posypeme kmínem. Uzený bok si nakrájíme asi na půlcentimetrové plátky. Z jedné i druhé strany žebro obložíme plátky cibule, česneku a slaniny nebo uzeného boku. Je to náročné, protože ingredi...