Králičí medailonky na růžovém pepři

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
15min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

1380 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
140.0g bílkovin


Příprava

Fitety z králičího masa pokrájíme na větší kousky a vhodíme na rozpálený olivový olej. Mírně opečeme, přidáme okapané bambusové výhonky, pokrájené na kousky, pokrájené čínské zelí a necháme opékat za občasného míchání. Ochutíme solí a sojovou omáčkou. Maso je brzy měkké.

Hotové dáme na talíř, přizdobíme petrželkou, červenou paprikou, červenými olivamí - z konzervy, nevaříme!
Někdo má rád i tatarskou omáčku či dreasing.

Tip k receptu

Do pokrmu lze dát i zelené olivy, pozor na sůl, podle toho, jakou sojovou omáčku používáme, já dávám slanou i sladkou, takže trochu přisolovat je nutno.
Jídlo je velmi rychlé, jednoduché a dobré, když mám čas, raději hranolky dělám doma vlastní.
Pepř je konzervovaný, opravdu růžový, i když červený asi taky existuje. Už ho nevařím, pouze pro jeho pikantnost přidávám na přizdobení pokrmu.

přidejte na:
Roxana

11. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi